5-åring "bortført" av mormor


Barnet hadde bodd sammen med sin mor og mormor. Da moren mistet omsorgsretten for jenta dro mormoren til barnehagen og hentet jenta derfra. Politiet omtaler det som bortføring. Til tross for at barnet, i følge lensmannen, ikke  lider noen overlast, startet politiet en aksjon for å pågripe dem. Etter et døgn ble de to funnet av politiet. - Jeg gjorde det av kjærlighet til barnet, sier mormoren.
 

Anmelder bestemora
Søgne kommune anmelder bestemora som bortførte sitt eget barnebarn. (Nrk Sørlandet 05.11.08)

- Jeg gjorde det av kjærlighet
Den fem år gamle jenta, som mandag ble bortført av sin mormor, ble funnet av politiet på Fevik i går kveld – ett døgn etter bortføringen. (Fædrelandsvennen 05.11.08)

- Jeg gjorde det av kjærlighet til barnet
Om lag ett døgn etter at jenta ble ført bort fra barnehagen av sin egen bestemor, ble hun funnet igjen. - Jeg gjorde det av kjærlighet til jenta vår, og jeg angrer ingenting. Barnebarnet vårt har mer eller mindre bodd hos oss siden hun ble født, sier mormoren til Fædrelandsvennen. (barnehage.no 05.11.08)

Jenta er tilbake i Søgne
Den 5 år gamle jenta som mandag ble hentet av mormor i barnehagen, og siden bortført fra barnevernet, er funnet av politiet, og er tilbake i Søgne. (Søgne i dag 05.11.08)

Bortført femåring kom til rette
Den fem år gammel jenta fra Søgne i Vest-Agder som mandag ble bortført av mormoren sin, er tilbake i barnevernets omsorg. (VG 04.11.08)

Femåring bortført av mormor
En fem år gammel jente fra Søgne i Vest-Agder ble mandag bortført av mormoren sin. Jenta var i barnevernets omsorg. (VG 04.11.08)

Femåring bortført av mormor
Barnevernet overtok omsorgen for jenta fra hennes mor forrige uke. Men mandag klarte mormoren å få med seg femåringen fra barnehagen. (ABCNyheter 04.11.08)

Bestemor bortførte barnebarn
I forrige uke mistet moren omsorgsretten for sin fem år gamle datter. I går ble barnebarnet bortført av bestemoren. Politiet leter nå på hele Sørlandet. (Fædrelandsvennen 04.11.08)

Bestemor kidnappet jente (5) i barnehagen
Moren mistet omsorgsretten i forrige uke.  (barnehage.no 04.11.08)