Kjönskriget - Kjønnskamp

 

Ekstrem feminisme brer om seg med godt rotfeste i krisesenterbevegelsen. Svensk TV har laget en dokumentar om hvor langt svenske ekstremfeminister og deres norske medhjelpere har gått.

Du kan se dokumentaren her.

Dokument inifrån:
Den extrema feminismen har fått fäste i Sverige. I Riksorganisationens för Sveriges kvinnojourer, ROKS, är det självklart att många män hatar kvinnor. I två program visar dokument inifrån hur ROKS som hårdför kamporganisation fått ett avgörande inflytande över den svenska politiken. (Stv2)

Norsk feminist anmelder svensk TV
Den norske forskeren Eva lundgren fremstilles som ekstremfeministenens sjefsideolog i omstridt dokumentar. Nå anmelder Lundgren svensk TV.
Utdrag fra artikkelen:
"Ekstremfeministene forteller i dokumentaren at de fleste menn kan være sannsynlige overgripere og voldtektstmenn. Det fremstår som om de radikale feministene mener dette er normalen heller enn unntaket. Og Lundgren mener menn i grupper som utfører satanistiske, pedofile, rituelle overgrep er et utbredt fenomen." (Dagbladets helgemagasin 26.05.05)

Kjønnskrigen og Eva Lundgren
Eva Lundgren angripes fra alle kanter, men meningene hennes var godt kjent lenge før de gjorde Lundgren til forskningsleder for kjønnsforskningen, skriver Asbjørn Dyrendal i denne kronikken. (Forskning.no 06.06.05)

It cant happen here; kjønnskrig på norsk og svensk
Når får vi en norsk TV-dokumentar om skyggesidene av normalfeminismens legitimering av overgrepshysteri og mørketallsmagi? Av Ole Texmo, frilanser. (Dagbladet 18.07.05)