Psykiateren Sharok Ezazi med barnevernsgeskjeft

 

Psykiateren, som nå i 2005 stilles for retten som storsvindler, viser seg å i lengre tid ha holdt seg med barnevernsinstitusjon, hvor han opererer med en av sine pasienter som leder og samtidig stempler denne som alvorlig sinnslidende, og lar en narkotika-misbruker ha oppsyn med en barnevernsklient i hans varetekt. Hvor var barnevernets kontroll?

**

2.058.060 kr kreves tilbake
I går summerte aktor Øivind Olseng opp maratonrettssaken mot den norsk-egyptiske Pappas-bak mannen med å kreve at han skulle tilbakebetale 2.058.060 kroner til staten. - Aktoratet mener sannheten er at Aboushanif har vært sentral i driften av Pappas-restaurantene både i Fredrikstad, Halden og Sarpsborg, fergerederiet Saga Line, samt Ezazis barnevernsstiftelse Lucia og Pleie Rehabilitering og Omsorg (PRO). (Fredriksstad Blad 08.12.05)

Psykiatrisk pasient og daglig leder
To måneder etter at Sharok Ezazi (38) hadde stemplet en av sine pasienter som alvorlig sinnslidende, skrev han en bekreftelse på at samme mann var daglig leder for barnevernsinstitusjonen hans. (Fredriksstad Blad 25.11.05). BR: En psykiater som står for retten som storsvindler ser ut  til å ha "hatt en barnevernsinstitusjon".

Passet 15-åring, gikk på kokain
I månedsvis misbrukte 27-åringen store mengder kokain. Samtidig han hadde ansvar for å passe på en av psykiater Sharok Ezazis barnevernsklienter. (VG 03.07.04)

Psykiateren siktet og stiftelsen under avvikling
I et internt notat fra Stiftelsen Lucia som VG har tilgang til, slås det blant annet fast at flere av barnevernsbarna flere ganger har fått prostituerte i gave. (VG 24.04.04)

Psykiater siktet for underslag av 4,6 millioner kroner
70 politifolk slo torsdag til mot 18 adresser i en storstilt razzia mot psykiateren Sharok Ezazi i Oslo i går. 36-åringen er mistenkt for å ha underslått 4,6 millioner kroner fra sitt selskap PRO AS. Millionbeløpet er penger det offentlige betaler for at Ezazi og Lucia-stiftelsen skal gi et tilbud til flerkulturelle barnevernsbarn. (Adresseavisen 07.11.03)

Psykiater fremstilles for varetekt for underslagssiktelse
Millionbeløpet er penger det offentlige betaler for at Ezazi og Lucia-stiftelsen skal gi et tilbud til flerkulturelle barnevernsbarn. (Adresseavisen 07.11.03)

Tatt i torpedosak
Torpedo-siktet 26-åring jobber i Stiftelsen Lucia med å gi omsorg til ungdommer med alvorlige rus- og voldsproblemer. (VG 13.10.03)