Gratulerer!  Very Happy Very Happy Very Happy

 

Gruppen til Familiens Selvstendige Rett kårer Årets Navn 2008. Vi har den gleden å kunne annonsere at oppmerksomheten er tildelt Turid og Arild Holta for å ha utvist stor utholdenhet og innsatsvilje både under beleiringsforsøk fra såkalt barnevern i mer enn 20 år og at de har holdt familien samlet under denne påkjenningen - noe som i seg selv er en motivasjonsfaktor for alle som rammes av det som bare kan beskrives som et skrekkregime.

Vi er mange som er enige om at spesielt Arilds innsats med å informere, opplyse om og belyse såkalt barnevern og deres nyttige idioter er uovertruffen i denne sammenheng.
Det skal også fremheves belastningen Arild og Turid har tatt med alt fra å henge opp plakater, opptre offentlig i debatter og til å opptre i rettssammenheng (ref. nå sist den såkalte plakat-saken). Arilds arbeid med og i RBV (Redd Barna Våre) er en gave og helt klart til stor støtte for alle fortvilte ofre for såkalt barneverns vilkårlige og vilkårsløse raseringer av familier i det norske samfunnet.


Arilds imøtekommenhet ovenfor de som både ønsker å skrive om egen sak, søker råd og de som trenger et forum for egen sak er av stor betydning for utviklingen i arbeidet mot barnevernsregimet, både frem til nå og videre fremover.

Derfor ønsker vi å rette en oppmerksomhet og en stor takk til Turid og Arild Holta. Very Happy

Hilsen og masse Gratulasjoner fra
Bjørn Erik Bjorbekkmo

for
Gruppen til Familiens Selvstendige Rett, Barnas Rett og Folkevett (Kongsberg)